Scott Aspect 910

MTB Hardtail i Borlänge

Mountainbike / MTB Hardtail

Nu ska den säljas eftersom den inte används,köpte den för cykelvasan men blev sjuk.Har cyklat på den 5 mil kanske å då mest asfalt.
Det är medium-modellen
Så den är i nyskick
Har monterat dator,flaskhållare,pump,ramväska,sadelväska
Nypris var 11000kr har kvitto på det
Här lite extra info om den.
Scott Aspect 910 är cykeln för duktiga eller ambitiösa motionärer som letar efter en cykel som hjälper till vart du än ska. Även om du primärt letar efter en cykel med lite fart trivs du med den lite mer komfortabla sittställningen som Aspect-serien erbjuder. Att du även enkelt kan göra om cykeln till ett pendlarredskap med skärmar är grädden på moset. Med sina stora hjul funkar nämligen Aspect 910 alldeles förträffligt på asfalt, även om den förstås trivs bäst i skogen och på stigarna.

Små tekniska detaljer, t.ex. att du kan låsa framgaffeln direkt från styret, ger en extra dimension av cyklandet. Dels kan du bli duktigare rent teknikmässigt, men du kan också lära dig att bättre utnyttja tekniken för att förbättra resultaten.

Aspect 910 är näst vassast i Aspect-serien, och det märks rätt snabbt när du kollar in komponentlistan. Där finns nämligen växlar, bromsar och dämpare som du kommer älska från första sekund medan hållbarheten snarare mäts i årtionden än just sekunder. I det stora hela är Aspect 10 riktigt lyxig i sin prisklass, och det är ganska sällsynt bland cyklar som kan användas överallt, varje dag - av nästan vem som helst.
FÖRDELAR MED 29"
Rullar bättre - högre fart på öppna enkla stigar och grusvägar
Bättre komfort över exempelvis mindre rötter eftersom ett större hjul "flexar" mer och man kan cykla med lägre lufttryck i däcken
Långa personer sitter ofta bättre och mer komfortabelt på en större cykel
Geometrin (längre hjulbas och högre vevhushöjd) kan vara till fördel för långa cyklister
SCOTTS ASPECT-SERIE
Scotts Aspect-serie innehåller allround-mountainbikes med fokus på komfort, prestanda, teknologi & design. De här cyklarna erbjuder prisvärd cykelglädje för en bred användargrupp.

Cyklarna är för de kvalitetsmedvetna, där cykeln ska klara av kombinationen tränings- och vardagsanvändande.

Komfortabel/upprätt sittställning minskar påfrestningar av axlar & nacke
Kortare överrör och högre styrhuvud ger motionären bättre kontroll och uppsikt under träningspassen i skogen
Växlar, bromsar & övriga slitdelar kommer från världsledande tillverkare
Lång livslängd på ramen tack vare många utbytbara delar
Förberedd för montering av skärmar, pakethållare m.m