Ambassador AXS H-7 Svart

Elcykel i Skövde

Stadscykel / Elcykel

Det här är vår komfortserie. Ambassador är en bekväm, stabil och lättcyklad elcykel. Insteget är lågt och cykeln ger en behagligt upprätt sittställning. De flesta Ambassador har fotbroms bak och alla har väl valda komponenter för att kunna ta dig dit du ska varje dag. Ambassador är en trygg familjecykel. Du sitter som en kung och tar med enkelhet med en liten kompis i barnstolen där bak. Där fram sätter du korgen så att du får med dig det du behöver.

Komfortabel och användarvänlig 7-växlad elcykel med lågt insteg
Ambassador AXS H-7 är en klassisk, pålitligt och funktionell 7-växlad elcykel anpassad för vårt nordiska klimat. Lågt insteget för enkel på- och avstigning. Utrustad med Ecoride Drive System med navmotor i framhjulet, färgdisplay och ett kraftfullt batteri på 16 Ah. Korg fram och AVS-plattform bak löser lastningsbehoven.

KÖRSTÄCKA PÅ EN LADDNING.
Upp till 85 km (Körsträckan beror på många faktorer såsom vägförhållanden, assistansläge, passagerarvikt, lufttryck etc etc)

Ram strl är 510 28" så både S M MEN OCKSÅ . Många får plats med den pga av ramen smidiga form.

Gå in läs gärna mer men Eko Ride är en av världens bästa cyklar dem har gjort speciellt ambassadör serien.
Jag kan frakta cykeln med , vi får ta kostnaden som ett paket pris eller för sig.
Men snälla bara endast seriösa. Vet du att vill ha en cykel då köper du den. Finns kvitto orginal, inget ramlås, laddare till batteri måste ni själva köpa för jag använder min snabb laddare till min egen Eko. En ny laddare kostar 200 till 300 kr.
Cykelkorg och pckethållare får ni så klart.
Hör av er om det är nåt mer.
Mvh
charlie

Storlek M

Serienummer ISGAG19VSC QO

Ambassador AXS H-7 Svart