Promovec Wave, trevlig elcykel i nyskick

Elcykel i Göteborg

Stadscykel / Elcykel

En ny Promovec Wave av årsmodell 2015 säljes eftersom jag kommit fram till att modellen inte är rätt för mig. Den är inköpt 1 juli och har gått ca 2 mil, fram och tillbaka till arbetet en gång. Så detta är en chans att köpa en fin ny elcykel till ett lägre pris.

Nypris 18500 kr.

Det en mycket trevlig cykel av traditionell dammodell av god kvalitet. Den är lätt och stark, har tyst och följsam elassistans och är riktigt snygg och elegant dessutom.

Den har smidig assistansväljare placerad så att man inte behöver lyfta handen från styret för att byta läge, en liten display där man kan se hastighet, batterinivå, assistansnivå och tripplängd.

Den är väl beprövad inom Göteborgs Stad, som använder den i bland annat hemtjänsten. Det finns cykelaffärer har stor erfarenhet av att serva den. Promovec är också ganska stora i Danmark, så det går troligen att få tag på reservdelar under ett bra tag framåt.

Den har det större batteriet med 12 Ah, som ger ca 30% längre räckvidd än det vanliga batteriet, vilket kan sitta fint på vintern när räckvidden minskar, eller när man vill ut på lite längre turer.

Specifikationer:
Dammodell
7 navväxlar (Shimano Nexus)
Fotbroms bak och fälgbroms fram
Motor i framnavet, 250 W
Batteri på pakethållaren, 12 Ah

Mer information om modellen finns hos importören:
http://garage24.se/cykel/cyklar/elcyklar/c-16-220_pc-16-220

Om någon är intresserad eller har frågor så får dom gärna skicka ett meddelande till mig.

Kvitto finns naturligtvis och om någon vill provköra så ska vi nog kunna ordna det med.

Pris 16000 kr eller bud.

Serienummer 2015

Promovec Wave, trevlig elcykel i nyskick