Memil Road Helmet

Cykelhjälm i Båstad

Cykeltillbehör / Cykelhjälm

Just nu har vi kampanj på våran hjälm med 50% rabatt, ordinarie pris 1800kr NU 900kr!

Svensk designad Landsvägshjälm med Memil karaktäristika höga kvalité certifierad i USA och Europa. Ronin Road Helmet erbjuder optimal komfort och passform för den medvetna åkaren, måste upplevas!

Egenskaper
• 3 skal, in-mold-teknik
• DUALFLOW, 24 luftventiler
• Multi Positioning System 3D (MPS-3D)
• Insektsnät
• Cool-Max vaddering (inner och på halsbandet)

Memil hjälmar är tillverkade i tre skal med in-mold-teknik, vilket ökar motståndet mot slag och att förbättrar absorberingen av krockenergin.

Memil använder sig av DUALFLOW system med stora frontala luftintag som kommunicerar med de bakre utloppshålen. Vilket medför ett konstant luftflödet inuti hjälmen som hjälper till att justera värmeregleringen. Med Memil unika ventilationssystem får cyklisten en behagligare cykelupplevelse.

Memil använder sig av Multi Positioning System 3D (MPS-3D) vilket medför att användare kan justera hjälmen i tre dimensioner för att hitta den perfekta passformen för sitt huvud.

Ronin Road Helmet är en av de lättaste hjälmarna på marknaden, med Cool-Max inner kuddar som absorberar upp svett och är lätt avtagbart för rengöring. Insektsnätet förhindrar åkaren att få in insekter i hjälmen under åkturen.

Specifikationer:
Storlek S/M (54-58cm), M/L (57-61cm)
Vikt: 250g (S/M), 265g (M/L)
Certifiering: CPSC (16CFR1203), CE 1078:2012 + A1:2012, TÜVReinland GS