Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick

Lådcykel i Oxie

Special cykel / Lådcykel

Kangaroo Winther Luxe (inte el ) är från början utvecklad för transport av barn. Hytten är rymlig och flexibel, då det finns gott om plats för två barn upp till 135cm långa. Det är lätt för barn att komma in och ut ur hytten på grund av den låga ingångspunkten - vilket räddar den vuxne från många lyft. Ett stödstativ ger extra stabilitet vid påstigning.

Ett säkerhetsbälte håller barnen säkert fastspända runt höften. Sätena är lätta att justera så att barnet vänder sig mot antingen mot den vuxne eller framåt. Sätena kan också ställas i liggande läge vilket gör en tupplur mer bekväm. Tar du med bara ett barn kan en plats placeras i mitten för att få rätt balans.

Huvan ger skydd när solen skiner och sidofönstren kan öppnas. Ett taklucka gör det enkelt att se och prata med varandra under resan.

Kangaroo Luxe erbjuder fantastiska väghållningensegenskaper. Huvudrörslösningen och styrdämparen säkerställer styvhet och god stabilitet. Och dessutom har kangaroo luxe inbyggd torsionsfjädring i framhjulen som jämnar ut eventuella stötar och minimera rullmotstånd.

Hytten är gjord av slagtålig material och har rundade kanter. De starka alu-stavarna ger extra skydd över barnens huvuden. Kangaroo är försedd med reflexer fram och längs med huven så att cykeln syns tydligt även i mörker. Den är förberedd för ljus.

Skivbromsar på framhjulen som standard säkerställer säker bromsning oavsett väder.
Ramkonstruktionen är lätt men ändå stark och gjord av vridstyv aluminium.

Styret är multijusterbart för att passa olika förare. Detsamma gäller sadeln, som utrustad med en snabbkoppling som gör det enkelt att hitta den positionen.

Bakom sätena finns gott om plats för bagage mm och vikten är tilldelad med stabilitet i åtanke. En dragkedja baktill ger bekväm åtkomst till bagagets, och en extra extern nätficka möjliggör snabb och enkel förvaring.

Hydrauliska skivbromsar på framhjulen som standard, punkteringssäkra schwalbe däck och 7 växlar.

Ramkonstruktion
Aluminium 6061

Kabinbas
Sträcktålig polyetylen PE UV-stabiliserad

Huva
Nylon vattentät tyg

Styrsystem
Patenterad 3-punkts styrsystem

Mått
Längd 218cm , bredd 90cm, höjd 120cm

Hyttens mått
Längd 95cm, bredd 70cm

Nettovikt
38kg

I nyskick!

Levereras ej hämtas på plats.
Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick Kangaroo Winther Luxe cykel / Lådcykel/Cargobike / Nyskick