Ghost Kato

MTB heldämpade i Umeå

Mountainbike / MTB heldämpade

Ghost Kato Essential 29 — Prisvärd MTB för blandad cykling
Ghost Kato Essential erbjuder dig extremt mycket cykel till en klart rimlig summa pengar. Uppbyggd på en ny Supreme 4 Aluminumram med förbättrad geometri, låg vikt och intern kabeldragning. Geometrin är väl anpassad för att både nybörjare, men även den som har kört i några år ska kunna känna sig hemma i cykeln snabbt. Den är rapp och spänstig men inte för nervös. Kul att köra och perfekt att utvecklas med.

Kato Essential 29 är ren glädjeläsning när det kommer till komponentspecifikation! Shimano Acera 24 väl fungerande växlar. Urstarka Shimano hydrauliska skivbromsar, Suntour XCM dämpgaffel med 100mm fjädringsväg och remote lockout från styret. Starka hjul med styva discfälgar, rostfria ekrar och nav från Shimano. Fina Europatillverkade märkesdäck från Mitas ger bra grepp och lågt rullmotstånd.

Med en Ghost Kato Essential får du en modern cykel från en av Europas större cykelproducenter till ett helt fantastiskt pris. Kato Essential 29 kommer sälja slut snabbt, så vänta inte för länge! En perfekt modell för dig som vill testa MTB på riktigt utan att spendera en förmögenhet!

Ghost är en av Tysklands ledande cykelproducenter. Det är en mycket modern producent som är långt fram inom utveckling såväl som produktion. Ghost ingår i en stor europeisk koncern som säkerställer låga inköpspriser och produktionskostnader. Genom att vara modern och effektiv, inte genom att pruta på kvalitet och prestanda, kan Ghost erbjuda mycket fina produkter till attraktiva priser.

Höjdpunkter:

• Suntour XCM 29er dämpgaffel med remote lockout från styret.
• Bred utväxling med Shimano 12-32t kassettkrans och 42/34/24t framdrev. Totalt 24 växlar.
• Urstarka Shimano MT200 fullt hydrauliska skivbromsar.
• Intern kabeldragning ger cykeln ett renare utseende och skyddar mot väder och vind.
• Europatillverkade Mitasdäck med bra grepp och extra punkteringsskydd.
• Välutvecklad produkt med påkostade komponenter.

Storlek L