Crescent Elina 7vxl 2021 dam & Herr Batteriet håller måttet som en av världens bästa.

Citybike i Skövde , Commerce

Stadscykel / Citybike

MER INFORMATION
Om du vill få alla raksträckor med motvind att kännas som nedförsbackar med medvind, då är elcykeln Crescent Elina något för dig. Med Elina har Crescent på riktigt förvandlat innebörden av bekväm, praktisk, och pålitlig elcykel. Behöver du en stadig cykel att i ur och skur pendla till och från jobb på? Vill du kunna köra hem kassarna med matvaror utan större ansträngning? Vill du med enkelhet kunna montera barnstol eller kärra? Inga problem, Crescent Elina fixar det mesta!

Lätthanterad elcykel
Att manövrera en elcykel kan för somliga te sig nytt och ovant, men Crescent Elina är så lätthanterad att de allra flesta klarar det galant efter bara några minuter. Elina har fem hjälpnivåer, ställ bara in en som känns lagom och trampa iväg. Crescents egenutvecklade EGOING-motor börjar driva direkt när du börjar trampa. Den tydliga displayen på styret ger dig bra kontroll över hastighet och batteriets laddnivå, och behöver du ladda telefonen under färd är det bara koppla in den i displayen.

Crescent Elina är utrustad med 7 navväxlar från Shimano, vilket ger en i princip underhållsfri drift. Växlar gör du enkelt med vridreglaget på styret, för att enkelt ha ett bra motstånd i pedalerna även när motorn jobbar på. Bromsar gör du tryggt och enkelt antingen med den traditionella fotbromsen, eller den driftsäkra rullbromsen fram.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår

Växelreglage: Shimano Nexus 7 vridreglage
Bromsar: Shimano Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201
Vevparti: EGOING 38T 170 mm
Motorplacering: Fram
Motor: EGOING Framhjulsdrivet
Batteri: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
Display: TFT, EGOING center USB
Däck: Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Belysning: Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Gaffel: High-Tensile stål
Hjul/Fälg: Shimano/Spectra

Tillräckligt med information. Jag har köpt cykeln i andra hand men har orginalkvittot frå n första ägare, har ramnummer som stämmer överens. CYKELN ÄR INTE STULEN!
snabbladdare följer med
Jag hoppas ni enbart skriver om ni är seriösa och vill köpa. Googla och se priset på dessa cyklar. Denna är en riktigt bra och kvalitén på just Crescent talar för sig självt.
Med de sagt välkomna och köpt först i kvar

Mvh charlie

Storlek S

Serienummer Jmm5030qr

Crescent Elina 7vxl 2021 dam & Herr Batteriet håller måttet som en av världens bästa.